The LoveCheck

Al bijna 25 jaar ben ik, Henriette Reineke, werkzaam in mijn eigen praktijk Light-Journeys. Een praktijk waar ik dagelijks vele mensen mag ontmoeten als relatie therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.

Daarnaast heb ik mijn mijn online video programma The Lovecheck  ontwikkeld om weer meer plezier, passie en verbinding te creëren in je relatie.

Mijn grote drijfveer daarbij is om iemand weer naar zijn hart te brengen en in zijn kracht te zetten. Dan kun je weer op jezelf vertrouwen.

 

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk Light-Journeys. Een praktijk waar ik dagelijks vele mensen mag ontmoeten als relatie therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.

Daarnaast heb ik mijn mijn online video programma The Lovecheck  ontwikkeld om weer meer plezier, passie en verbinding te creëren in je relatie.

Mijn grote drijfveer daarbij is om iemand weer naar zijn hart te brengen en in zijn kracht te zetten. Dan kun je weer op jezelf vertrouwen.

Wat mij altijd al heeft geboeid zijn relaties! Die zien we overal om ons heen en nergens zoveel geluk en leed als  in de liefde! En we hebben er allemaal mee te maken.

En ik ben relatie ervarings deskundige! Oh ja! Have seen it, have done it. Ik geloof absoluut in de liefde, en kan mijn hart dan ook niet half open zetten. Ik ga ergens voor. Met open ogen en open hart.

Omdat ik relaties zo boeiend vind, en zoveel om me heen hoor en zie heb ik me er helemaal in verdiept, en alles daarover gelezen en bestudeerd. In mijn praktijk heb ik zoveel cliënten mogen begeleiden met hun relatie vragen en worstelingen. En wat denk je van alle gesprekken met vriendinnen, bekenden en onbekenden?

Zeker onder vrouwen is het onderwerp relaties, HÉT onderwerp van gesprek.

Want zeg nou eerlijk wie heeft er geen dips in relaties gekend?

Zo is het idee ontstaan voor The LoveCheck. Waarom geen apk voor je relatie? Waarom geen toegankelijk en effectief materiaal om je relatie goed te houden? En waarin je leert hoe?

Waarom wachten tot dat het te laat is en je elkaar helemaal niet meer kunt bereiken? Waarom zou je niet met zijn tweeën een heleboel kunnen doen om te voorkomen dat de sleur en de problemen te groot worden waardoor er geen communicatie meer is, of alleen maar geruzie, of vreemd gaan lijkt de enige uitweg om het nog vol te houden….

Als mannen hun vrouwen wat beter zouden kunnen begrijpen en vice versa…… wow!


Wat mij betreft  zou het gewoon moeten zijn je elke 3-4 jaar even een APK doet met The LoveCheck
!

Hoe mooi zou het zijn als we onszelf en onze partner beter zouden begrijpen en waarderen?

Hoe fijn zou het zijn als kinderen in een veilige liefdevolle omgeving opgroeien met bewuste ouders.

Hoe fijn zou het zijn als we op een liefdevolle manier zouden kunnen groeien in relaties.

Hoe fijn zou het zijn als met de juiste tools en inzichten relaties onnodig stuk zouden lopen met alle gevolgen van dien……

Dit is mijn drijfveer en inspiratie voor The LoveCheck.

Heel veel Liefs

Henriette

 

The LoveCheck training is perfect voor jou als je een stressvolle periode met je geliefde ervaart. Misschien ben je bang dat jullie uit elkaar groeien, of al uit elkaar zijn gegroeid. Ook als je een beginnende liefdesrelaties hebt is deze cursus een aanrader opdat je niet de fouten herhaald waardoor je vorige relatie stuk liep.

Leg nu een solide basis aan voor jullie geluk! Leer nu hoe het anders kan. The LoveCheck maakt het mogelijk om onnodige scheidingen en stukgelopen relaties te voorkomen.

Wil jij je relatie een boost geven?

Begin vandaag met de cursus!

Pin It on Pinterest