The LoveCheck

Henriette Reineke is de oprichtster van The LoveCheck. De ultieme boost voor je relatie met een online video training die je thuis op de bank samen met je partner kunt doen. Ik kan je garanderen dat je weer met andere ogen naar je partner gaat kijken. Verander jij, dan verandert je omgeving met je mee! 

Na meer dan 20 jaar ervaring als relatie coach en natuurgeneeskundig therapeut, realiseerde Henriette zich dat veel stellen gewoonweg niet weten hoe ze elkaar kunnen bereiken. Met deze “apk” voor je relatie hoopt ze veel stellen  te kunnen bereiken om weer plezier, passie en verbinding terug te brengen in hun relatie. 

The LoveCheck is geboren uit een diep verlangen om stellen te helpen zich opnieuw te verbinden met elkaar vanuit het hart, vanuit respect, vanuit begrip, vanuit inzicht. 

‘Het is mijn wens dat jij de ervaring van liefde en connectie weer kunt ervaren’

Henriette Reineke

The LoveCheck

The LoveCheck training is perfect voor jou als je een stressvolle periode met je geliefde ervaart. Misschien ben je bang dat jullie uit elkaar groeien, of al uit elkaar zijn gegroeid. Ook als je een beginnende liefdesrelaties hebt is deze cursus een aanrader opdat je niet de fouten herhaald waardoor je vorige relatie stuk liep.

Leg nu een solide basis aan voor jullie geluk! Leer nu hoe het anders kan. The LoveCheck maakt het mogelijk om onnodige scheidingen en stukgelopen relaties te voorkomen.

10 grappige & leuke feitjes over mij

Ik ga vrijwel nooit op stap, maar die ene keer dat ik wel door mijn vriendin naar de kroeg ben gesleurd, heb ik ook meteen de liefde van m’n leven ontmoet. Gek he!

Ik geniet enorm van lange wandelingen met mijn geliefde. Het is zo fijn om lekker buiten in de natuur te zijn, over het leven te praten (of helemaal niets te zeggen) en het gevoel hebben dat alles goed is zoals het is!

Mijn huis poetsen voelt altijd als een flink karwei, maar ik vind het heerlijk als het eenmaal gebeurd is. Ik geniet ervan als alles gezellig is en opgeruimd.

Mijn kinderen, Sabrina en Thomas, wonen ongeveer 10 minuutjes bij me vandaan. Ze komen vaak bij me op bezoek met hun partners, om eens lekker te genieten van mama’s gerechten. Trotse moeder!

Voor mij, is het leven een groot avontuur. The LoveCheck is een groot avontuur! Ik blijf nieuwe dingen leren en ontdekken, dag in dag uit.

Ik heb een langharige Siberische kat, Lotje. Ze vindt het heerlijk om lekker te kletsen en groet me wanneer ik de deur kom binnenlopen. Wanneer je online met mij aan het skypen bent, dan zou ze zomaar ineens voor het beeld kunnen staan.

Ik houd van goed (gezond) eten, met een glaasje goede wijn! Op gewicht blijven zal altijd een uitdaging zijn voor een levensgenieter zoals ik.

Ik hou van bloemen en zorg dan ook dat er altijd verse bloemen in mijn huis zijn.

Ik vind het heerlijk om mijn partner een full body massage te geven, en raad eens… hij ook!

Ik houd van mediteren, reizen, kunst, zon, kaarsjes, mijn Volvo, Nespresso, mijn thuis, vrienden, familie, het strand, uitgestrekte groene natuur, gelukkig zijn, relaxen, hard werken, ontdekken, massages, lange telefoongesprekken, boeken en nog veel meer…!

Wil jij je relatie een boost geven?

Begin vandaag met de cursus!

Pin It on Pinterest