Voor wie is The LoveCheck?

Voor jou als je een betere relatie wilt met je partner!

Vraag je je af of TheLoveCheck iets is voor jouw relatie?

Laten we dit samen onderzoeken!

Voor wie is The LoveCheck?

The LoveCheck is voor jou als je voelt dat jij en je partner elkaar aan het kwijt raken zijn. Dit kan door een flinke relatie crisis. Een verstoorde communicatie, ruziën over de zelfde dingen en er samen maar niet uitkomen. Maar ook sleur en saaiheid kunnen een goede reden zijn om met een frisse blik naar elkaar te kijken en het vuur weer aan te wakkeren. En heb je een nieuwe partner dan helpt The Lovecheck om meteen goed te beginnen samen! 

Als jij je partner niet kwijt wil raken en er alles aan wil doen om die liefde en verbinding weer te voelen dan is dit de plek voor jou!

 

En wat ik me realiseerde is dit:

Wil je je echt goed en gelukkig voelen in je relatie dan heb je de support en liefde nodig van je partner.

Het kan zijn dat je relatie niet lekker loopt, jullie bevinden je in een relatiecrisis of zijn uit elkaar gegroeid. Je vraagt je af of je partner jou wel kan geven wat je nodig hebt. Veranderingen in jullie dagelijkse leven (zoals het krijgen van kinderen, verhuizing, carrière maken en een heel druk leven leiden) hebben ervoor gezorgd dat jullie relatie niet meer op de eerste plaats staat maar ergens onderaan de lijst. Je voelt de pijn van onvervuld potentieel en alle tekortkomingen.

Jullie zijn uit elkaar gegroeid…

Zo hoeft het niet te zijn!

Precies hierom heb ik er mijn missie van gemaakt om iets te creëren waardoor jij en je partner weer helemaal verliefd kunnen worden op elkaar!

Stap voor stap leer ik je weer om naar elkaar te luisteren en te communiceren.

Ik ben er zeker van dat The LoveCheck je kan helpen. Herken je dit?

Dezelfde discussies blijven zich herhalen en we komen niet dichter bij elkaar

Ik moet altijd alles alleen doen in het huishouden

Onze relatie is een goed geoliede machine, we glijden langs elkaar heen

We zijn uit elkaar gegroeid en hebben geen gespreksstof

Ik word nooit verrast met een cadeautje

Als ik iets nieuws wil doen voel ik me niet gesteund, maar moet ik de strijd aan gaan

Ik krijg geen waardering als ik een probleem oplos

Ik snap niets van haar. Ik snap niets van hem

Mijn partner is “nooit” thuis, ik voel me alleen

Romantiek is ver te zoeken

Alleen door de kinderen zijn we nog bij elkaar

We leiden allebei ons eigen leven en doen niets leuks meer samen

Ik weet niet meer wanneer ik de laatste keer een compliment heb gekregen

Ik maak het gezellig in huis en mijn partner ziet het niet eens. Ploft alleen maar op de bank

Ondanks dat deze dingen ervaren worden, geloof je nog steeds in je relatie. Je houdt van je partner, en staat ervoor open om te kijken wat jullie nodig hebben om weer die echte verbinding met elkaar te voelen.

Ben je bereid om een bewuste keuze te maken en te investeren in je relatie?

Omdat je op deze site bent, denk ik dat je er klaar voor bent om deze stap te zetten en het erover eens bent dat jullie relatie belangrijk genoeg is om er ALLE tijd, energie en liefde in te stoppen die nodig is om je hart te openen en een diep liefdevolle verbinding met je partner aan te gaan.

Ik ben van mening dat jij dit verdient!

Het zijn vaak de kleine dingen die het hem doen!

We herkennen allemaal wel van die dingen waardoor je helemaal gek wordt als je partner weer de dop niet op de tandpasta doet, het doucheputje niet schoon maakt of niet op tijd thuis is voor het eten zonder te melden.

Je kunt er ook voor kiezen om het tegenover gestelde te doen.

Door kleine gebaren en bewuste aandacht kan jij ervoor zorgen dat je partner zich weer happy voelt. Het is vaak minder moeilijk dan je denkt om elkaar gelukkig te maken! Je moet alleen weten HOE en WAT jouw partner gelukkig maakt.

Ik ga je leren in de cursus hoe je dit kunt doen. Met heldere voorbeelden en duidelijke opdrachten die je in het dagelijkse leven kunt toepassen.

Stel je even voor

Je komt thuis na een lange zware dag. In plaats van meteen te rennen naar de keuken om de vissticks uit de diepvries te halen of naar je pc om je e-mails te checken doe je het anders. Je stapt op je partner af en kijkt elkaar aan, geef elkaar een kus en een knuffel, kijkt elkaar aan ook al is het maar een moment.

Kun je je voorstellen hoe dat is?

Op dat moment is er liefde, zachtheid, aandacht, verbinding. En diep vanbinnen weet je weer wij horen bij elkaar. Als je echt in elkaar geïnteresseerd bent voel je je gewaardeerd en belangrijk voor de ander. En dit gevoel is met geen pen te beschrijven!

Dit is wat er mogelijk is voor jou

Dit uitgekiende programma met echte oplossingen zorgt ervoor dat jij en je partner weer een diepe verbinding voelen. Het vraagt een commitment om bewust te kijken naar jezelf en je relatie. Het mooiste is natuurlijk om dit avontuur samen aan te gaan. Maar ook als je partner er (nog) niet voor open staat kun jij resultaten boeken! Als jou houding verandert zal jouw partner (en je omgeving) mee veranderen!

Met het duidelijke stappenplan van The LoveCheck training kan jij weer verliefd worden op je partner!

Wil jij je weer geliefd en bewonderd voelen?

Schrijf je dan nu in voor The LoveCheck online videotraining.

Pin It on Pinterest