APK voor je relatie

The LoveCheck geeft heldere tips en inspiratie om de passie weer terug te brengen in je relatie en liefdesleven. Een nodige APK zodat jullie relatie binnen de kortste keren weer top is.

The LoveCheck een apk voor je relatie

Dus Herken jij jezelf in de volgens situaties

  • Hebben jullie steeds ruzie over dezelfde dingen?
  • Zit je relatie in een sleur?
  • Voel je je eenzaam en niet gegrepen?

Wanneer was de laatste keer dat jullie samen uit zijn geweest? Gelachen hebben met elkaar en urenlange gesprekken voerden? Elkaar diep in de ogen keken, vlinders in je buik voelde en en zoveel liefde! Hebben jullie nog dat echte maatjes gevoel, verbinding, seks en staat je relatie op nummer één? Net zoals in het begin van je relatie…..?

Kun je dat gevoel terug krijgen? Ja natuurlijk! Je moet er alleen wel wat voor doen.

Waarom wil je als je elkaar net leert kennen alles weten maar verdwijnt dat gevoel door de jaren heen. Jij verandert, je partner verandert en vooral jullie situatie verandert.

Communicatie en liefde is de sleutel tot een succesvolle relatie. The Lovecheck helpt je op een andere manier in gesprek te gaan en passie tussen de lakens te voelen. Deze uitgekiende training helpt je om te zorgen dat je in verbinding blijft i.p.v. uit elkaar groeit en elkaar verliest.

Wat kan The Lovecheck voor jou betekenen?

 Wakker het vuur aan in je relatie in slechts 10 weken

Wat leer je?

The Lovecheck gaat je leren hoe je op een speelse manier weer passie, plezier en verbinding terug kunt krijgen in je relatie. We gaan niet eindeloos graven in het verleden maar gaan juist aan de slag om nú datgene terug te brengen in je relatie wat je verlangt. Je wilt weer gehoord en gezien worden, en weten wat jou partner nodig heeft om zich gehoord en gezien te voelen door jou. Dit alles op een laagdrempelige en speelse manier.

Door samen met je lief de video’s te bekijken kom je weer tot nieuwe inzichten. Na elke video zijn er vragen die je aan elkaar kunt stellen om de discussie weer op gang te krijgen en meer te leren over elkaar. Ook krijg je opdrachten die je in het dagelijks leven makkelijk kunt toepassen en die erop gericht zijn om elkaar weer op een positieve en liefdevolle manier aandacht te geven.

Is er nog liefde? Wil jij er alles aan doen om je relatie op de eerste plek te zetten? Als jij wil investeren in je relatie met liefde, tijd en energie garandeer ik je dat het mogelijk is om je relatie weer positieve energie te geven!

Wat gaan we doen?

Met video’s, praktische tips en coaching gaan jullie aan de slag. Je krijgt 6 video’s met herkenbare thema’s. Na elke video krijg je om de dag extra e-mails lessen met tips en nog meer interessante weetjes om je te helpen bewust bezig te zijn met je relatie.

Dit alles op een inspirerende manier. Aan het einde van de les krijg je vragen die je met elkaar gaat bespreken. Zo kom je weer op een makkelijke manier in contact met elkaar.

Ook krijg je opdrachten die je in het dagelijkse leven gaat toepassen. Dus niet iets wat heel moeilijk is of wat heel veel tijd in beslag gaat nemen, maar wél heel effectief. Je gaat elkaar weer zien met nieuwe energie en een frisse blik.

Ik sta voor je klaar als je vragen hebt. Deze kun je stellen via email of Facebook. Zo blijven we in contact en ondersteun ik jullie gedurende dit avontuur. Ben je er klaar voor?

10 Tips voor een top relatie

Meld je aan en ontvang gratis 10 tips voor een top relatie!

Je ontvangt de tips in je inbox