The LoveCheck

Als er iemand van je houdt, veranderd alles.

Begin jouw wereld van liefde met The LoveCheck

De 3 maanden online cursus om je relatie weer te laten stralen.

Inschrijvingsdata: Schrijf elk moment in
Cursustaal: Nederlands
Prijs:  197.00

The LoveCheck

Je hebt zojuist de gratis training video gekeken over hoe je met elkaar de verbinding kunt leggen. Hier zijn wat extra tips en tricks om je te helpen bij het integreren van hetgeen je zojuist geleerd hebt.

OM IN GEDACHTE TE HOUDEN...

Jullie zijn allebei gewend om dingen op een bepaalde manier te doen, zelfs als die manier niet zo goed is.

En dan opeens, waarschijnlijk geïnspireerd door de lessen in de training, gedragen jullie een beetje anders. Er zou weleens iets veranderd kunnen zijn. En misschien voelt dat een beetje, tsja onwennig!

Maak je niet druk! Altijd wanneer je iets nieuws probeert, voelt het een beetje vreemd in het begin. Je moet simpelweg even oefenen, blijf ermee doorgaan.

Hier zijn wat handige tips die je helpen bij het implementeren van de kennis die je hebt geleerd in de video. Zorg ervoor dat je deze week....

1. Extra aardig bent tegenover jezelf en je partner. Wanneer hij/zij naar je toe komt en opnieuw een connectie wil maken met je (ook al gaat het een beetje roestig en onhandig) realiseer je dan wel dat de ander echt zijn/haar best doet. Omdat je partner van je houdt. Dat is goed nieuws, toch?

2. Verwacht geen romantiek of directe verandering in je partner ten opzichte van charme of communicatie. In plaats daarvan probeer je elkaar te erkennen omdat jullie beiden je best doen. Realiseer je ook dat je partner zich kwetsbaar voelt in dit proces, ben jezelf daar bewust van. Jullie zitten samen in hetzelfde schuitje, en oefening baart kunst.

3. Realiseer je dat jij je partner niet kunt veranderen maar je kunt wel de manier waarop jij met bepaald gedrag omgaat van je partner veranderen. Onthoud dit goed!

4. Plan een date voor deze week! Denk eraan om een heel mooi kaartje voor je partner te kopen, en neem de tijd om er iets moois, betekenisvol en vooral liefdevols op de schrijven!

WAT JE UITSTRAALT KRIJG JE TERUG

Ik ben van mening dat, wanneer jouw relatie overvloeit met liefde, iedereen om je heen die liefdesenergie voelt.

Jezelf bewust zijn van andere mensen om je heen is een gewoonte. Zodra je het doorhebt hoe jij je partner kunt bereiken, gaan jullie beiden stralen en wordt de wereld een stuk mooier.

Iedereen zal het voelen en wat je uitstraalt krijg je terug!:

Je kinderen, collega’s, zelfs de jonge vreemde gast achter de kassa.

Eerlijk waar, probeer het! Schenk je aandacht aan een persoon vandaag, kijk hem of haar in de ogen en de kans is groot dat deze persoon terugkijkt naar je en zelfs even een glimlach laat zien.

DIT IS IETS WAT IK ZEKER WEET

Wanneer je leven ten einde loopt, zijn het niet de dingen die je bereikt hebt waar je hart sneller van gaat kloppen. Het zijn die waardevolle momenten waarop je een echte connectie voelde met de geliefde om je heen. Bewust zijn en je affectie tonen maakt het leven een stuk aangenamer.

Jij hebt de kracht om ervoor te zorgen dat mensen zich heerlijk voelen. Gebruik die!

Ik wens jullie een week gevuld met prachtige momenten van echte connectie!

Veel liefs,

Henriette

Het curriculum van De LoveCheck

Je ontvangt om de week video’s die korte metten maken met moeilijke onderwerpen

  • Complimenten
  • Communicatie
  • Kadootjes
  • Taakverdeling
  • De Men's Cave
  • Seksualiteit

Pin It on Pinterest